Wonen in de Hoeksche Waard? Deze nieuwe site wordt je beste vriend

Op zoek naar een mooi huis in de Hoeksche Waard? Vanaf nu ben je niet meer aan Funda overgeleverd, maar kijk je op Hoekschehuizen.nl. Acht Hoeksche Waardse makelaars laten daarop hun hele aanbod Hoeksche Waardse huizen zien.

Natuurlijk vind je op Funda álles, maar daar kun je niet zoeken op de Hoeksche Waard. Je moet altijd een plaatsnaam invullen en kies je een straal daaromheen, dan krijg je ook huizen uit Rhoon, Barendrecht of Zwijndrecht.

Irritant, vond ook Carsten Tieleman van MarQuis, een van de deelnemende makelaars. "Er zijn genoeg mensen die graag in een mooi huis in de Hoeksche Waard wonen, maar het niet veel uitmaakt of het dan in Klaaswaal, Numansdorp of 's-Gravendeel is. Daarom hebben we met elkaar dit platform gelanceerd. De meesten van ons hebben ook huizen buiten de Hoeksche Waard te koop staan, maar die mogen er echt niet op."

Deelnemende makelaars zijn behalve MarQuis ook Vrieling, VMK, Wilmer, Veldhoen & Romeijn, Kolf, Spiering en Makelaardij Groote Waard.

Op de site kun je ook je woonwensen invullen om zo per mail op de hoogte te worden gebracht van nieuw aanbod. Handig!

Lees ook:

Wonen Er wordt nog Rosanne Buitendijk - Geplaatst op 28 juni 2018 Hoeksche Waarder van de Week

Maurice zette al duizenden Hoeksche Waardse huizen op de foto

Wij vinden het leuk om bij huizen binnen te kijken, maar Maurice Kloots heeft er gewoon zijn... Rosanne Buitendijk - Geplaatst op 10 juli 2018

Dit artikel komt van indebuurt.nl/hoekschewaard. Meer inspirerende verhalen over Hoeksche Waard lezen? Ga dan naar de site.

Meer berichten