Morgen, woensdag 8 augustus, opent de nieuwe Aldi aan het Zoomwijckplein in Oud-Beijerland de deuren. (foto: Conno Bochoven)
Morgen, woensdag 8 augustus, opent de nieuwe Aldi aan het Zoomwijckplein in Oud-Beijerland de deuren. (foto: Conno Bochoven)

Ruimere winkel en verbeterde service bij nieuwe Aldi Oud-Beijerland

Woensdagochtend 8 augustus wordt om acht uur 's morgens de nieuwe Aldi-vestiging aan het Zoomwijckplein 7 in Oud-Beijerland feestelijk geopend. Filiaalleider UijtdeHaag doet de openingshandeling.

Oud-Beijerland - Het assortiment is verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. En de geur van afgebakken brood wordt een heerlijke binnenkomer. De 'best geteste' producten, geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.
Het filiaal aan de Molenaar 8 sloot maandag 6 augustus om 20.00 uur haar deuren om naar de overkant te verhuizen. Voor de eerste 400 klanten is er woensdag bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met daarin een kraslot. De prijzen die met deze krasloten zijn te winnen zijn zeer aantrekkelijk zoals magnetrons, koffiezetapparaten of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Wanneer de tassen met krasloten zijn vergeven, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas voor iedere klant.
De enthousiaste filiaalleider UijtdeHaag: "Wij heten iedereen van harte welkom in ons nieuwe filiaal. We zijn als team meer dan trots om dit filiaal te mogen openen. Met verse broodjes, een breed aanbod aan verse groenten en fruit, een ruimere winkel en een verbeterde service, is ons doel de klant meer dan tevreden te houden en met plezier boodschappen te laten doen. Wij staan voor service. Een blije klant is een tevreden klant!"
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op het terrein. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.
Voor Aldi zijn vers en duurzaamheid een belangrijke pijler. Steeds meer verse, biologische en Fairtrade-producten vinden hun weg naar de filialen. Daarnaast streeft Aldi naar het zo duurzaam mogelijk inrichten van de filialen, zoals volledige LED verlichting. Ook karton en folie wordt 100% gerecycled. De winkel heeft meer dan 125 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Meer berichten