Als start van het nieuwe seizoen en ter viering van Wereld Alzheimer dag nodigt Alzheimer Trefpunt Hoeksche Waard mensen uit om dit samen te beleven. (Foto: Privé)
Als start van het nieuwe seizoen en ter viering van Wereld Alzheimer dag nodigt Alzheimer Trefpunt Hoeksche Waard mensen uit om dit samen te beleven. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Viering Wereld Alzheimerdag

Op dinsdag 18 september vindt een muzikale avond plaats in 't Huys te Hoecke, Zomerplein 15 te Puttershoek.

PUTTERSHOEK - Als start van het nieuwe seizoen en ter viering van Wereld Alzheimer dag nodigt Alzheimer Trefpunt Hoeksche Waard mensen uit om dit samen te beleven! Heeft u een familielid, kennis, vriend of buurvrouw met dementie of bent u op een andere manier geïnteresseerd, dan is deze avond heel geschikt! Breng vooral degene waarvoor u zorgt mee als dat nog mogelijk is. Het optreden van cabaretgroep 'Het draait om mensen nietwaar' begint om 19.30 uur en zal uiterlijk tot 21.30 uur duren. Het Trefpunt zorgt voor een kopje koffie en er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Met een 'gift' voor de onkosten is de groep wel blij. De organisatie is in handen van de werkgroep Alzheimer Trefpunt Hoeksche Waard, die zo'n 6 keer per jaar een informatieve avond organiseert in de Hoeksche Waard over allerlei zaken waar u mee te maken kunt krijgen. Denk aan een neuroloog, een notaris, een casemanager dementie of een medewerker uit een zorgcentrum.

Professionals

Er zijn altijd professionals aanwezig voor uw vragen en een goed advies. U vindt de data in de aankondigingen in Het Kompas.

Meer berichten