Repaircafé Oud-Beijerland is verhuisd. (Foto: Privé)
Repaircafé Oud-Beijerland is verhuisd. (Foto: Privé) (Foto: PR)

Repair Café Oud-Beijerland start op nieuwe locatie

OUD-BEIJERLAND - Ruim 5 jaar geleden vond het Repair Café Oud-Beijerland gratis onderdak in de Beijerkorf van Welzijn Hoeksche Waard aan de Jan Tooropstraat. Begin 2018 werd dat het Odensehuis. Wegens nieuwbouw van woningen op deze plek wordt het oude schoolgebouw binnenkort gesloopt en moeten de
gebruikers elders hun heenkomen zoeken.

Het Repair Café verhuist naar Stichting Zuidwester aan het Koninginneplein 12. Per 15 september openen Zuidwester en Repair Café samen de deuren voor het publiek. Op weekdagen wordt door cliënten van Zuidwester gewerkt aan diverse dagbestedingsprojecten. De daar gemaakte producten worden in hun winkel "De Buren" verkocht. Op elke derde zaterdag van de maand gaat het Repair Café open van 10.00 tot 12.30 uur (met uitzondering van de maanden juli en augustus).

Deze weken is er druk verhuisd. Als "bruidsschat" heeft het Repair Café de werkbanken van Welzijn Hoeksche Waard mogen houden. Iedereen is welkom met te repareren apparaten zoals koffiezetters, speelgoed, naaimachines, lampen etc. Ook voor naai- en verstelwerk kunt u bij het Repair Café terecht. De reparaties worden gratis uitgevoerd. Een vrijwillige bijdrage in de fooienpot wordt natuurlijk op prijs gesteld.
Kom dus naar de feestelijke opening op ZATERDAG 15 SEPTEMBER. Koffie met wat lekkers staat voor
u klaar vanaf 10.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden