Veel deelnemers voor het loopevenement. (Foto: Privé)
Veel deelnemers voor het loopevenement. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Vestingloop met veel deelnemers Hoeksche Waard

Zondag 23 september barst de jubileumeditie van de Rabobank Vestingloop Willemstad los. Ook veel mensen uit de Hoeksche Waard doen mee aan dit evenement.

HOEKSCHE WAARD - De Vestingloop Willemstad wordt namelijk dit jaar al voor de 5e keer georganiseerd. Inmiddels hebben zich ruim 1.200 deelnemers, waaronder al ruim 350 uit de Hoekse Waard over de diverse afstanden ingeschreven en gaat het hard richting een record aantal deelnemers.

Vanwege doorstroming op het parcours en de parkeervoorzieningen is het maximum aantal deelnemers aan de Rabobank Vestingloop Willemstad 2.000. Populair dit jaar zijn de nieuwe onderdelen die geïntroduceerd zijn bij het evenement op 23 september, namelijk de Halve Marathon en de 10 kilometer wandelroute met parcoursen door prachtige natuur, langs historische plekken en tot slot de finish midden in de gezelligheid van de Willemstadse haven. Ook is er al ruim € 2.000 opgehaald voor het Goede Doel Stichting Ambulance Wens. Inschrijven kan via de website van het evenement, www.vestingloopwillemstad.nl.

Meer berichten