Vernieuwd Kraaienest geopend

Piershil - Na maanden verbouwen werd op 27 september het vernieuwde Kraaienest geopend. 't Kraaienest is nu een kindcentrum waarin onderwijs en Buitenschoolse Opvang intensief samenwerken, vanuit dezelfde kernwaarden en vanuit dezelfde visie. 't Kraaienest is daarmee de zevende Hoeksche School. De Hoeksche School is een samenwerking tussen Acis en SKOC.

Peuterspeelzaal 't Hummeltje van stichting Spelenderwijs heeft na de verbouwing ook een mooie ruimte in gebruik genomen. Handig hoor alles onder één dak! 

Bij de vernieuwde school hoort ook een nieuw schoolplein. Op het schoolplein zijn diverse speel- en spelobjecten te vinden die kinderen stimuleren om meer te bewegen. Door de gemeente Korendijk is vanuit het project 'meer bewegen voor kinderen' een financiële bijdrage toegekend aan 't Kraaienest voor de inrichting van het nieuwe speelplein.

Na optredens van de leerlingen, met zang en dans, werd een prachtig schilderij onthuld door wethouder Den Boer (gemeente Korendijk) en meneer Van Heeren (Stichting Acis).

Dit schilderij was door de kinderen in samenwerking met kunstenaar Steve Nijbroek gemaakt en laat zien waar het de school voor staat; Een school met PIT! (plezier-inzet-talentontwikkeling) en midden in de samenleving.

Heeft u de opening gemist en wilt u toch graag een kijkje komen nemen?

U bent van harte welkom. Neem even contact op met de schoolleiding, Jantine Blok, via directie@kraaienestschool.nl of 0186-691661

Meer berichten