Foto:

MaasMuziek Meets Crescendo

Puttershoek - MaasMuziek Meets Crescendo. Op zaterdag 13 oktober vindt de 2de editie plaats van "MaasMuziek meets" en dat zal deze keer een muzikale ontmoeting zijn met Crescendo uit Zuid-Beijerland. De gemeenschappelijke deler in deze is de dirigent, want zowel het harmonieorkest van MaasMuziek als het als fanfareorkest van Crescendo staan onder leiding van Henk Zwijgers.

MaasMuziek en Crescendo zijn dan ook geen vreemden van elkaar en de afgelopen jaren is MaasMuziek al een paar keer te gast geweest bij de Zuid-Beijerlandse collega's, daarom was het nu hoogtijd om Crescendo eens in Puttershoek te ontvangen. Voor beide orkesten is dit concert tevens een try-out voor het Open Hoeksche Waards Concertfestival, dat op 10 november zal plaatsvinden en tijdens dit concert worden de werken door de orkesten gepresenteerd.

Het publiek wordt een concert met mooie muziek aangeboden, op het programma staan o.a. stukken van Thomas Doss, Leon Vliex en Gustav Holst. De presentatie is in handen van Margriet de Graaf.

"MaasMuziek meets Crescendo" is in de Geref. Kerk, Rembrandstraat 1, Puttershoek. Het concert begint om 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur. Entree bedraagt 5,00 euro en de toegangsbewijzen zijn bij de ingang te verkrijgen.

Meer berichten