Brian Cristopher in sportcafe Duyf Maasdam

Maasdam - Zondag 11 november is het Borrels, ballen en muziek in sportcafe Duyf, Fazant 3 in Maasdam, met een optreden van Brian Cristopher. Aanvang: 15:00 uur. Entree: 7,50 euro.

Brian Cristopher laat gouden tijden van de popmuziek herleven op deze middag.

Een optreden van onbetwist één van de beste live artiesten van Europa is vooral een kans om de “gouden tijden” van de popmuziek te herleven. De akoestische gitaarvirtuoos is een regelrechte aanrader voor liefhebbers van het betere werk uit de meest roemruchte jaren van de popmuziek. Iedereen die er geweest is zal dat bevestigen.

Een optreden van Brian betekent drie uur topvermaak wanneer hij vrijwel non-stop de grootste hits uit de popgeschiedenis ten gehore brengt.

Hij brengt nummers die een breed publiek aanspreken: van de Beatles en de Rolling Stones tot meer recent werk van Billy Joël, REM, Elton John, Sting, Red Hot Chili Peppers, Robby Williams, Oasis of zelfs Guus Meeuwis.

Een “sentimental journey” die zijn weerga niet kent. En het verveelt nooit, want Brian speelt niet van een vooraf samengestelde playlist, maar altijd wat hem zo in het hart opkomt. Of wat het publiek vraagt. Daarbij kan hij putten uit een onwaarschijnlijk breed repertoire. Zijn optredens blijven daardoor altijd verrassend en boeien tot de allerlaatste tonen. Voeg daarbij de altijd ontspannen en gezellige sfeer en je hebt alle ingrediënten voor een heerlijk “ouderwets” avondje uit voor alle leeftijden.

Brian Cristopher is geboren en getogen Engelsman (Dover, Kent), maar woont tegenwoordig in Oostenrijk. Hij treedt in principe overal in Europa op en is maar een beperkt aantal dagen per jaar in Nederland.

Meer berichten