(foto: Michelle de Vries)
(foto: Michelle de Vries) (Foto: Michelle de Vries)

Uitvaartbeurs in Open Hof kerk groot succes

Oud-Beijerland - De uitvaartbeurs 'Om de dooie dood niet' die zaterdag 6 oktober in de Open Hof in Oud-Beijerland plaatsvond, werd drukbezocht. Organisator Uitvaartverzorging Yvonne Jonker kijkt, samen met de ruim zestig exposanten, met plezier terug op een zeer geslaagd event. "De beurs was bedoeld om bezoekers op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met en informeren over alle elementen rondom een uitvaart. In de praktijk merken we dat hier behoefte aan is. Er is namelijk veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken. Voor ons was dit de reden om zoveel mogelijk verschillende specialisten bijeen te brengen en de uitvaartbeurs te organiseren", vertelt Bas Jonker van Uitvaartverzorging Yvonne Jonker.
Bezoekers konden tijdens de beurs voor informatie, inspiratie en advies terecht bij de ruim zestig exposanten. Een beurs van deze omvang is uniek in de uitvaartwereld, werkelijk alles op het gebied van uitvaart, rouw en herdenken werd er vertegenwoordigd. De organisatie mocht dan ook rekenen op veel belangstelling, de beurs werd drukbezocht. Bas: "We kijken terug op een zeer geslaagde dag. De bezoekers waren verrast over hoe mooi en persoonlijk een uitvaart vormgegeven kan worden, en hadden waardering voor het gevarieerde aanbod op de beurs. Het is fijn dat we zoveel enthousiaste reacties en complimenten in ontvangst mochten nemen."
Naast vakspecialisten op het gebied van onder andere kisten, fotografie, bloemen, grafmonumenten en rouwverwerking waren er ook veel organisaties uit de regio aanwezig op de beurs. Crematorium Hoeksche Waard, Schilperoort Notaris, Hospice Hoeksche Waard en kunstenares Marleen Nobel mochten rekenen op warme belangstelling van het publiek.
Voor dit evenement was de Open Hof kerk in Oud-Beijerland de perfecte locatie; met voldoende ruimte voor de bezoekers om in een ontspannen sfeer rond te kijken en te genieten van een kopje koffie.
Wilt u ook meer informatie? Stuur een e-mail naar: info@uitvaartyjonker.nl of bel 0180-699 199. Of neem een kijkje op de website: www.uitvaartyjonker.nl.

Meer berichten