Gospelartiest Gerald Troost in 's-Gravendeel

Zondag 4 november aanstaande kunt u gospelzanger Gerald Troost vinden in de Ontmoetingskerk aan de Vlasakker 2 in ’s-Gravendeel. Hij zal de prediking verzorgen en een aantal sololiederen zingen.

Gerald zegt van zichzelf: “Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles.”

Naast artiest is Gerald actief als DISC-trainer en betrokken bij verschillende hulporganisaties, zoals Compassion en Kerk in Actie en geeft hij door heel het land en in verschillende settings spreekbeurten. Dagelijks ontvangt Gerald ontroerende mailtjes van mensen die geraakt zijn door een optreden, een cd of spreekbeurt. Zeker de moeite waard om hem eens een uurtje mee te maken in ’s-Gravendeel.
Ze beginnen om 17:00 uur en na afloop kunt u, onder het genot van een broodje en koffie, thee of frisdrank nog even napraten over het gehoorde en ook nader kennis maken met Gerald. O ja, huisband Revival werkt ook weer mee deze middag. Verdere informatie kunt u vinden op www.geraldtroost.nl en ook op de website van de kerk: www.ontmoetingskerksgravendeel.nl.

Meer berichten