(foto: Arie Pieters)
(foto: Arie Pieters)

Nieuwe poëziebundel met 60 gedichten Annemieke Steenbergen

's-Gravendeel - Het was woensdag 31 oktober een spannende dag voor Annemieke Steenbergen. Deze in Friesland geboren dichteres, met liefde voor natuur en taal, woont al vele jaren in de Hoeksche Waard , in een landschap wat haar doet denken aan thuis. Haar nieuwe poëziebundel met 60 gedichten werd gisteren in de Hoeksche Waard gepresenteerd.

De feestelijke avond werd gehouden in 's-Gravendeel in gebouw de Biesband, waar de bezoekers bij de deur werden verwelkomt door 2 bloemenmeisjes, in prachtige kostuums. Na de koffie begon de presentatie, die werd omlijst door foto's van de Hoeksche Waard met muziek. Tussen de beelden en de verbindende tekst door, werden gedichten voorgedragen uit de bundel door Annemieke.
De complete opbrengst van de bundel gaat naar een goed doel : "de Tassenactie". Een tassenactie voor minima in de HW zonder hulp van de voedselbank . Een project dat veel kinderen en hun ouders helpen op meer manieren dan een. Deze actie die Annemieke en haar man Ron Steenbergen, al meer dan 5 jaar, met hulp van lieve medewerkers organiseren, helpt mensen die geen gebruik kunnen maken van de voedselbank, soms tijdelijk, maar ook voor langere periode, de moeilijke tijd door te komen, niet alleen met voedsel maar op velerlei gebied, zodat deze gezinnen, niet buiten de boot vallen.
Iedereen kan meehelpen deze nood te lenigen, door de prachtige gedichtenbundel te kopen. Met de aanschaf van deze bundel, heeft u niet alleen veel leesplezier, maar u ondersteunt dus
indirect een gezin van die lijst. De gedichten bevatten veel beelden over o.a. de natuur en het natuurschoon in onze mooie Hoeksche waard. Leuk om dus wellicht met de feestdagen cadeau te geven. De hardcover bundel met 60 gedichten is te bestellen via: steenbergenspijkerman@gmail.com voor het bedrag van 17.50 euro.

Meer berichten