Jaap Reesema te gast bij Vrienden van Crescendo 2019
Jaap Reesema te gast bij Vrienden van Crescendo 2019 (Foto: management Jaap Reesema)

Crescendo in Concert presenteert 'Vrienden van Crescendo Live'

Op zaterdag 30 maart 2019 vind het inmiddels legendarische Crescendo in Concert plaats in de sporthal van Numansdorp met als thema ‘Vrienden van Crescendo Live’. Dit jaar wordt specialer dan ooit, want in 2019 vieren ze de jubileumeditie van deze concertreeks én het 120-jarig bestaan van de vereniging. ‘Vrienden van Crescendo’ zal een feest gaan worden met een breed scala aan artiesten die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd. De eerste gasten zijn onlangs bekend gemaakt en in de komende maanden wordt de complete line-up voorgesteld.

Eerder werden zangers Dennis en Regina Vingerling en gitarist Niek Zandee al voorgesteld als Vrienden van de show. Vandaag twee nieuwe namen.

Jaap Reesema ook wel bekend als Jake Reese, was in 2011 te gast op Crescendo in Concert. Hij won X-Factor 2010 en zijn winnende nummer werd een nummer 1 hit in de Nederlandse hitlijsten. Jaap wordt beschouwd als één van Nederlands beste toplinewriters en vocalist. Hij werkte de afgelopen jaren met verschillende songwriters en artiesten, waaronder dj Hardwell, Lucas & Steve, Sam Feldt en ook Lost Frequenties. Later stuurde Showtek een liedje van Jaap naar top DJ David Guetta en het werd een single “Your Love”. Jaap Reesema heeft eerder dit jaar onder zijn alias Jake Reese een nummer 1 gescoord in Vlaanderen. Het nummer bleef 7 weken op 1 staan. Crescendo is trots om een internationale artiest als Jaap Reesema als Vriend van Crescendo te mogen begroeten tijdens “de Vrienden van Crescendo live”.

Drummer Lean Robbemont begon zijn carrière bij Crescendo Zuid-Beijerland, inmiddels is Lean een veel gevraagd sessie drummer. Na het conservatorium kwam Lean terecht bij Stage Entertainment, en tourde hij 2jaar met de musical Ciske De Rat door het land. Na zijn musical periode heeft hij met diverse artiesten en bands gespeeld, zoals Alain Clark, Ali B, New Cool Collective, Waylon, Do en is nu de vaste drummer van Martijn Fischer, The Auratones en de Toppers.

Wees ook vriend van Crescendo en kom deze speciale avond beleven. Houd de site en facebookpagina goed in de gaten en mis niks van Crescendo in Concert ‘Vrienden van Crescendo Live’ op zaterdag 30 maart 2019!!

Meer berichten