Uitbreiding! Deze winkels komen er bij in het Voorwindenpand

Tot nu toe zat alleen ByVoorwinden er, maar er komt weer een nieuwe ondernemer in het Voorwindenpand in Oud-Beijerland. Oud-Beijerlander Stefan Komduur en zijn vriendin Ursula van Leeuwen openen er samen een kapsalon, schoonheidssalon en parfumerie. Op 1 december gaan deze drie onderdelen open.

"Ik weet, het is niet nieuws: er zijn al kappers, parfumeries en schoonheidssalons. Maar niet onder één dak. We gaan ons met 'Helemaal Mooii Lifestyle' gewoon onderscheiden van de rest," vertelt Stefan over de plannen.

Een soort Bijenkorf in het klein moet het oude Voorwindenpand komen. Want naast de damesmode van Voorwinden die er al is en de beautyafdeling die komt, is er ook nog steeds sprake van een afdeling herenmode en horeca. Stefan:"Juist die mix van ondernemers in één pand kan elkaar ontzettend goed aanvullen." De eerste VIP-avond samen met Voorwinden staat al gepland in december.

"Wij pakken het klein aan: we hebben straks één dameskapper en één herenkapper. Of eigenlijk een barbier: er staat zo'n grote klassieke stoel en een hippe gast met baard en tattoos die gaat trimmen, scheren en modelleren. Bij ons kun je straks ook gewoon alleen even je haar in model laten föhnen zoals je in grote steden steeds vaker ziet. Blow & Go," vertelt Stefan. Hij werkte de afgelopen jaren in het vastgoed en was onder meer betrokken bij de transformatie van de V&D panden naar Hudson's Bay. Vriendin Ursula heeft altijd in de cosmetica gewerkt en heeft nu haar eigen mobiele beautytruck.

Parfumerie en salon

In de parfumerie komt een make-upbar met plek voor twee. En hoewel Ursula ervaring heeft met grote merken als Dior, komt dat juist niet op de planken. Ze koos in plaats daarvoor voor mooie producten met een goed verhaal. In de schoonheidssalon kun je je nagels laten doen – of je komt voor een een gezichtsbehandeling of pedicure. Stefan: "We hebben de optie om de salon op de eerste verdieping uit te breiden, maar dat hangt nog van een aantal dingen af."

Er wordt hard doorgewerkt om op 1 december open te kunnen. Stefan: "Het is ambitieus, maar in december zijn we natuurlijk graag up and running ."

Dit artikel komt van indebuurt.nl/hoekschewaard. Meer inspirerende verhalen over Hoeksche Waard lezen? Ga dan naar de site.

Meer berichten