d-reizen oud-beijerland speelt weer voor sinterklaas

D-reizen Oud-Beijerland pakt, net als in 2017, uit met Sinterklaas. De vakantie-vergelijker aan het Vierwiekenplein organiseert op zaterdag 1 december een zoektocht naar kleine presentjes én een grote hoofdprijs: een reischeque ter waarde van € 500,-!

In één of andere hoek

Op zaterdag 1 december mag iedereen deelnemen aan de zoektocht naar de 10 D-reizen cadeaudoosjes die in en om het reisbureau verstopt zijn. Ieder cadeautje bevat een chocoladeletter en een kaartje met een code. Op één code valt de prachtige hoofdprijs: een reischeque ter waarde van € 500,-. De winnaar van deze reisprijs wordt via de Facebookpagina van D-reizen bekendgemaakt: www.facebook.com/dreizenvakanties.

Cadeaus krijgen is leuk, ze weggeven vaak nog leuker! Daarom heeft D-reizen het perfecte cadeau voor de decembermaand : de D-reizen Giftcard. Met deze cadeaukaart geef je iemand een stukje vakantie cadeau. En het mooie is: elk ‘vakantietegoed’ is mogelijk, dus jij bepaalt zelf hoe groot dat stukje vakantie is!

Je kunt de Giftcard kopen én inwisselen op het reisbureau. Dit originele vakantiecadeau is overigens het hele jaar verkrijgbaar en daarmee ook ideaal als cadeau voor een jubileum, verjaardag, honeymoon of kerst.
Om je cadeau nóg specialer te maken, heeft de Reisadviseur een speciale geschenkverpakking.

Meer berichten