Help mee met inzamelactie voor Voedselbank

Hoeksche Waard - Ook dit jaar organiseren een aantal kerken uit de Hoeksche Waard weer een gezamenlijke inzamelactie voor de meer dan 100 gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank Hoeksche Waard.

Op vrijdagavond 14 december en zaterdag 15 december staan vrijwilligers van de diverse kerken bij toerbeurt bij de supermarkten. Zij delen bij de ingang een flyer uit met daarop een boodschappenlijstje. Aan het winkelend publiek zal worden gevraagd één product of meerdere producten te kopen en die vervolgens bij de vrijwilligers in te leveren.

De volgende supermarkten werken mee aan dit initiatief: Jumbo, Agrimarkt, Aldi, Albert Heijn, Dirk van den Broek te Oud-Beijerland, Jumbo te 's Gravendeel, Plus te Mijnsherenland, Plus Klaaswaal en Plus Numansdorp.

Vrijwilligers gezocht
De kratten met ingeleverde producten worden door de vrijwilligers van de Voedselbank opgehaald en gesorteerd zodat de kerstpakketten op tijd aan de cliënten overhandigd kunnen worden. De organisatie kan nog best wat vrijwilligers gebruiken. Helpen? Stuur dan even een mail naar: actievbkerkenhw@gmail.com

Meer berichten