Bed & Breakfast 'De Schuur Inn' en het heerlijk overdekte privéterras.
Bed & Breakfast 'De Schuur Inn' en het heerlijk overdekte privéterras. (Foto: B&B 'De Schuur Inn')

Bed & breakfast 'De Schuur Inn' beloond met 4 tulpen

Bed & Breakfast ‘De Schuur Inn’ in Numansdorp is vorige maand officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Bed & Breakfast ‘De Schuur Inn’ ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest:

"B&B De Schuur Inn is gelegen achter een dijk in de Hoeksche Waard. De eigenaren hebben een deel van de schuur verbouwd tot een prachtige B&B. Het is mooi ingericht met oog voor detail. De B&B is heel schoon en verzorgd. Ons viel de persoonlijke aandacht op. Wij vinden de B&B een aanrader: gelegen in de natuur en toch dichtbij de grote steden. Je maakt kennis met een stukje Nederland wat nog niet zo bekend is."

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

"Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. Een hoge kwaliteit met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Meer berichten