Instroomevent voor nieuwe touringcarchauffeurs

Regio - Samenwerkende touringcarbedrijven uit de omgeving Rotterdam (de Kring) organiseren in samenwerking met sociaal fonds voor het Besloten Busvervoer (FSO) op zaterdag 12 januari 2019 een instroomevent tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Deze vindt plaats op het parkeerterrein van de SS Rotterdam.

Er zijn 15 touringcarbedrijven die deelnemen aan het instroomevent. In het profielenboekje bij deze e-mail staan de bedrijfsprofielen van touringcarbedrijven met het aantal vacatures dat zij hebben begin 2019. Geïnteresseerden hoeven nog niet persé een busrijbewijs (rijbewijs D) te hebben. Via het instroomprogramma van FSO, worden toekomstige medewerkers eerst opgeleid voordat ze in dienst komen. Voorwaarde is wel dat er een contract wordt afgesloten van minimaal 2 jaar voor 32 uur. Het profiel van een touringcarchauffeur staat in de vacature die we speciaal voor dit event hebben opengezet. Opleiden met baan garantie! Verder zijn er ook touringcarbedrijven die personen zoeken met andere dienstverbanden.

In een korte tijd komen bezoekers alles te weten over het vak touringcarchauffeur. Denk aan:

Rijden in een touringcar

Spreken met een opleider

Workshops in een touringcars

Meet & Greet met chauffeurs

En ter plekke kan er gesolliciteerd worden.

Om te de delen:

Facebooklink

LinkedInlink

Link FSO site                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 www.wordtouringcarchauffeur.nl

Meer berichten