Meer dan dertig fraaie werken van de cursisten van Atelier Jolielande sieren de wanden van Dienstencentrum 't Weegje.
Meer dan dertig fraaie werken van de cursisten van Atelier Jolielande sieren de wanden van Dienstencentrum 't Weegje. (Foto: )

Nieuw werk cursisten Atelier Jolielande te zien

De laatste expositie-periode van het jaar wordt in het 's-Gravendeelse Dienstencentrum 't Weegje altijd standaard ingevuld met nieuw werk van de cursisten van Atelier Jolielande.

's-Gravendeel - Ook dit jaar is weer een fraaie tentoonstelling ingericht in de expositieruimte op de begane grond met ruim dertig werkstukken die tot na de jaarwisseling zijn te bewonderen. De komende maanden (t/m 9 januari 2019) zijn de schilderijen van de cursisten te bewonderen in de fraaie en ruime entreehal van het centrum aan 't Weegje. Het is een afwisselende expositie geworden. De cursisten hebben verschillende technieken en materialen gebruikt om hun schilderijen te vervaardigen. Zo zijn er bijvoorbeeld acrylverfschilderijen te zien, maar ook aquarellen en werk in verrassende, gemengde technieken. Ook voor wat betreft de keuze van de onderwerpen die men aan het doek of papier heeft toevertrouwd is er veel variatie. Naast landschappen en werkstukken die soms in een impressionistische schilderstijl zijn weergegeven, zijn er ook dieren, portretten, bloemen en stillevens vervaardigd. De tentoonstellingen in 't Weegje zijn te bezichtigen tijdens werkdagen en tevens op de zaterdag. De toegang is uiteraard gratis. De ingang is naast restaurant Nonna.

Meer berichten