'Kerst bij Amalia' in de Buitensluis, Numansdorp

Numansdorp - Niemand wil alleen zijn met kerst. Daarom organiseert zorginstelling De Buitensluis in Numansdorp in samenwerking met tal van vrijwilligers op vrijdag 21 december een kerstdiner voor bewoners en omwonenden. Iedereen is welkom, maar deze avond staat vooral in het teken van mensen die het niet zo breed hebben en zich alleen voelen. Juist deze mensen zijn, tegen een kleine vergoeding, van harte welkom om samen kerstfeest te vieren in café Amalia van de Buitensluis.

Hulp
Naast minderbedeelde en eenzame mensen is iedereen uit de omgeving van De Buitensluis van harte welkom om te komen genieten van een gezellige feestelijke avond met lekker eten, drinken en vermaak. Door zowel de bewoners en omwonenden uit te nodigen wil de zorginstelling zorgen voor betrokkenheid en het samenbrengen van allerlei verschillende mensen.

Rabobank

Medewerkers van Rabobank Het Haringvliet willen ook een steentje bijdragen aan deze avond en steken de handen uit de mouwen in de bediening. Dit vanuit de gedachte 'Growing a better world together' en 'banking for food'. Ook heeft de bank financieel bijgedragen in de vorm van het coöperatief dividend, aan het mogelijk maken van deze bijeenkomst.

Wilt u komen genieten van het kerstdiner bij 'Amalia' in De Buitensluis? Meld je dan nog snel aan door te bellen naar De Buitensluis (0186) 659 659. Het diner start op vrijdag 21 december om 18:00 uur.

Meer berichten