Daniëlle Kool, Marion Blok en Ron Link te gast bij Crescendo
Daniëlle Kool, Marion Blok en Ron Link te gast bij Crescendo (Foto: DWimages.nl)

Crescendo in Concert presenteert 'Vrienden van Crescendo Live'

Op zaterdag 30 maart 2019 is het inmiddels legendarische Crescendo in Concert in de sporthal van Numansdorp met als thema ‘Vrienden van Crescendo Live’. Dit jaar wordt specialer dan ooit, want in 2019 vieren we de jubileumeditie van deze concertreeks én het 120-jarig bestaan van de vereniging. ‘Vrienden van Crescendo’ zal een feest gaan worden met een breed scala aan artiesten die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd. De eerste gasten zijn onlangs bekend gemaakt en in de komende maanden zullen we de complete line-up aan u voorstellen.

Eerder stelde Crescendo zanger Jaap Reesema en drummer Lean Robbemont al aan u voor als Vrienden van de show. Vandaag voegen zij vier nieuwe namen toe aan de line-up.

Zangers Ron Link, Marion Blok en Danielle Kool waren in 2014 gast van Crescendo. Ron Link kennen we natuurlijk als Tarzan uit de gelijknamige musical. Tevens deed Ron mee aan de tweede editie van Idols en later ook aan the Voice of Holland. Marion is inmiddels een van de frontvrouwen van de coverband Shaky Ground en Danielle zingt in coverband Colibri, waar de 3 zangers voor het eerst samen werkten. Reunited dus, deze Vrienden van Crescendo, voor een mooie avond met Crescendo.

Violiste Janne den Blaauwen was ook te horen in een eerdere editie van Crescendo in Concert. “Ik speel al van jongs af aan en kan er mijn ziel en zaligheid in kwijt. Zeker als ik de muziek kan delen met mede muzikanten of met een publiek geeft het me vleugels. Met plezier speel ik deze speciale concerteditie van Crescendo mee!”

Wees ook vriend van Crescendo en kom deze speciale avond met hen beleven. Houdt u de site en facebookpagina goed in de gaten en mis niks van Crescendo in Concert ‘Vrienden van Crescendo Live’ op zaterdag 30 maart 2019!! Crescendo kijkt er naar uit u daar allen te ontmoeten.

Meer berichten