Smashing Maasdam bakt bolletjes weer bruin

MAASDAM - In de nacht van donderdag op vrijdag 14 december was de harde kern van Badmintonvereniging Smashing Maasdam (B.S.M) weer bezig met het laten rijzen van het deeg. Om een uur of 10 waren er 11 man in de keuken bezig voor het 41e jaar om de lekkere oliebollen met veel krenten te bakken om de clubkas te spekken. Een legertje verkopers en verkoopsters zwermden vrijdagmorgen uit om die heerlijke geurende oliebollen van eerste kwaliteit, met veel zorg en liefde klaargemaakt, aan de man en of vrouw te brengen.

B.S.M. wil de lekkerste oliebollen maken en verkopen. De bakkers en verkoperskern is meestal hetzelfde, zijn notoire nachtbrakers. Voor deze topprestatie kunnen alleen de beste bakkers met de meeste ervaring en bezorgers mee doen. Elk jaar worden er meer en nog smakelijker oliebollen gebakken. Mond op mond reclame doet de rest wel. Zo probeert B.S.M. als vereniging te overleven.

B.S.M. heeft al een prachtige sporthal, waar B.S.M. zeer aan gehecht is, gered van de sloop, voorzien van een eerste klas horeca inrichting. De uitbaters, Mireille en Peter leveren in de keuken ook een topprestatie met heerlijke hapjes, gezelligheid, evenementen. Maasdam kan trots zijn op B.S.M. Kom eens kijken, speel eens gratis mee. Badminton is een prima sportieve educatie ook voor de jeugd. 
(tekst en foto: Kees de Vries)
 

Meer berichten