Albert Heijn "Gour'met de Buurt" in de Buitensluis

Numansdorp - Gourmetten is nog altijd één van de populairste activiteiten tijdens de feestdagen. Natuurlijk is gourmetten iets dat je samendoet. Dit is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Om deze reden organiseerde supermarkt Albert Heijn Numansdorp Gour'met de Buurt in samenwerking met Alerimus zorginstelling De Buitensluis in Numansdorp op woensdag 2 januari.
Een gourmetavond volledig gesponsord door de supermarkt bij Amalia voor alleenstaande ouderen, echtparen, gezinnen en iedereen die zich verbonden voelt met de buurt. 'Bij Amalia' staat bekend als de huiskamer van Numansdorp, is elke dag geopend en organiseert elke eerste woensdag van de maand een buurttafel. Gezellig samenkomen onder het genot van een warme maaltijd.
'Albert Heijn zoekt nadrukkelijk samenwerking met lokale partijen en probeert zoveel mogelijk initiatieven te ondersteunen en op te zetten om zo een steentje bij te dragen aan de buurt. Meer dan 50 bewoners en andere genodigden hebben genoten van deze gezellige en smaakvolle verassing op de tweede dag van het nieuwe jaar', zegt een tevreden Tom van Dam, teamleider bij Albert Heijn Numansdorp.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden