Adlicious met Laise, Jordy en Shirley
Adlicious met Laise, Jordy en Shirley (Foto: management Adlicious)

Crescendo in Concert presenteert ‘Vrienden van Crescendo Live’

Op zaterdag 30 maart 2019 vind het inmiddels legendarische Crescendo in Concert plaats in de sporthal van Numansdorp met als thema ‘Vrienden van Crescendo Live’. Dit jaar wordt specialer dan ooit, want in 2019 vieren we de jubileumeditie van deze concertreeks én het 120-jarig bestaan van de vereniging. ‘Vrienden van Crescendo’ zal een feest gaan worden met een breed scala aan artiesten die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd. De eerste gasten zijn al bekend gemaakt en in de afgelopen maanden hebben we de complete line-up aan u voorgesteld.

Eerder stelden we zangers Ron Link, Marion Blok, Daniëlle Kool en violiste Janne den Blaauwen al aan u voor als Vrienden van de show. Vandaag voegen wij de laatste naam toe aan onze line-up.

Adlicious bestaat uit de vrienden Jordy, Shirley en Laise, Ze hebben elkaar leren kennen op het conservatorium in Rotterdam. De drie worden goede vrienden en besluiten mee te doen aan het vierde seizoen van de X-factor. De groep weet week in week uit positieve reacties bij de juryleden los te maken. Na hun fantastische bijdrage aan het Crescendo in Concert van 2016 bracht Adlicious haar eerste EP uit met 6 nieuwe nummers.

Inmiddels zijn de drie vrienden ook bezig aan hun solo carrière, maar Adlicious is een echte vriendengroep en kunnen dan ook niet ontbreken tijdens de Vrienden van Crescendo Live.

Wees ook vriend van Crescendo en kom deze speciale avond met ons beleven. Houdt u onze site en facebookpagina goed in de gaten en mis niks van Crescendo in Concert ‘Vrienden van Crescendo Live’ op zaterdag 30 maart 2019!! Wij kijken er naar uit u daar allen te ontmoeten.

Meer berichten