Tevredenheid alom bij het aangaan van een mooie samenwerking tussen FC Binnenmaas en Excelsior uit Rotterdam. (foto: pr)
Tevredenheid alom bij het aangaan van een mooie samenwerking tussen FC Binnenmaas en Excelsior uit Rotterdam. (foto: pr)

FC Binnenmaas en Excelsior werken samen

Maasdam/Rotterdam - FC Binnenmaas is de nieuwste amateurpartner van voetbalclub Excelsior uit het Rotterdamse Kralingen. Afgelopen zaterdag 26 januari sloot FC Binnenmaas zich officieel aan als Excelsior Rotterdam Amateurpartner!

'Wij zijn erg blij om FC Binnenmaas te verwelkomen als Amateurpartners. Wij kijken met ongelofelijk veel zin uit naar de toekomst en wat voor elkaar te kunnen betekenen', zei Niels Redert namens Excelsio.

En ook bij FC Binnenmaas tevredenheid. 'FC Binnenmaas hoopt met deze samenwerking de jeugdafdeling een boost te kunnen geven. Excelsior Rotterdam heeft veel expertise op het gebied van opleiden en wij hopen deze expertise te kunnen toepassen op onze trainers en spelers. Op naar een mooie samenwerking' aldus voorzitter Arjon van der Giesen. 

De samenwerking houdt onder andere in dat trainers van Excelsior en FC Binnenmaas over en weer bij elkaar komen. Bovendien worden er workshops met alle amateur partners gehouden, en spelers uitgewisseld als dat kan, licht Patrick van Gils van FC Binnenmaas nog toe.

Meer berichten