Christelijk Reiskoor 'Holland Zingt!'
Christelijk Reiskoor 'Holland Zingt!' (Foto: Holland Zingt)

Holland Zingt presenteert nieuwe koorreis tijdens open repetitie

Puttershoek - Christelijk Reiskoor 'Holland Zingt' is druk aan het repeteren voor haar koorreis in mei van dit jaar. De repetities vinden eenmaal in de twee weken plaats in de Gereformeerde Kerk van Puttershoek.

Het koor telt nu 125 leden en staat onder leiding van de bekende dirigent André van Vliet. Holland Zingt is een projectkoor en telt leden uit heel Zuid-Holland. "Daarnaast worden achter de schermen druk plannen gemaakt voor de koorreis in 2020. En voor deze nieuwe koorreis zijn ook nieuwe koorleden hartelijk welkom", vertelt voorzitter Leen Koster.

Tot in de puntjes

"Dat belooft een hele mooie reis te worden, waarbij alles tot in de puntjes wordt geregeld. Waar deze reis precies heengaat wordt bekend gemaakt tijdens de repetitie van vrijdagavond 8 februari. Middels een PowerPoint wordt de hele reis uitvoerig gepresenteerd en is er voor iedere bezoeker een brochure beschikbaar", vult Koster aan.

Comfortabele hotels

De koorreizen van Holland Zingt staan bekend om de concerten in prachtige kathedralen met medewerking van bekende musici. Het bezoeken van mooie Europese steden, het maken van interessante excursies, het logeren in mooie en comfortabele hotels, de heerlijke diners en voldoende vrije tijd zijn de elementen die de Holland Zingt koorreizen compleet maken.

Brochure

Iedereen die interesse heeft om eens een keer als koorlid mee te gaan, is welkom om de presentatieavond op 8 februari te bezoeken. Voor de pauze kunnen bezoekers een open repetitie meemaken en na de pauze wordt de nieuwe koorreis gepresenteerd. Na afloop ligt de brochure klaar met daarin alle informatie over de koorreis 2020.

Repetities

De repetities starten in het najaar van 2019 en zullen deels op vrijdagavond en deels op zaterdagmorgen plaatsvinden. Totaal zullen er 10 repetities gehouden worden en in de aanloop van de koorreis zal er bovendien medewerking worden verleend aan een aantal concerten in de regio.

Meer informatie

De open repetitie begint 8 februari om 19.30 uur in de Gereformeerde Kerk aan de Rembrandtstraat 1 in Puttershoek. Leen Koster is beschikbaar om meer informatie te geven: 06-28571581.

Meer berichten