Wethouder van Sport en Economische Zaken, Paul Boogaard, was bereid de loting te verrichten.
Wethouder van Sport en Economische Zaken, Paul Boogaard, was bereid de loting te verrichten. (Foto: Picasa)

Loting 38e HW Bokaal jeugdvoetbaltoernooi

Wethouder Paul Boogaard verricht loting 38ste editie Hoeksche Waard bokaal jeugdvoetbaltoernooi

Onder toeziend oog van de jeugdleiders en bestuursleden van de Hoeksche Waardse voetbalverenigingen werd vrijdag 1 februari in de kantine van voetbalvereniging N.B.S.V.V., de loting gehouden van alweer de 38ste editie van de Hoeksche Waard bokaal. Wethouder van Sport en Economische Zaken, Paul Boogaard was bereid gevonden de loting te verrichten en zorgde er voor dat uiteindelijk 14 jeugdcategorieën werden ingedeeld met in totaal 106 verschillende jongens en meisjes teams.

Zodra de klok weer een uur vooruit gaat, zullen de poulewedstrijden worden afgewerkt op de verschillende verenigingen in de Hoeksche Waard. De halve finales en finales van de poules zullen uiteindelijk worden gespeeld op sportpark 'De Kreek' van voetbalvereniging N.B.S.V.V. in Nieuw-Beijerland. 

Ieder jaar neemt een andere Hoeksche Waardse voetbalvereniging de organisatie voor zijn rekening en dit jaar is dit de beurt aan de voetbalvereniging uit Nieuw-Beijerland. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zullen de finales worden afgewerkt en zal worden gestreden om de felbegeerd bokalen. De bokalen dragen allemaal een naam van befaamde sporthelden van de Hoeksche Waardse voetbalverenigingen, zoals o.a. Leen Vermaas, Wout Kreling, Cor de Vries, Co van der Hoek, Adri van Tiggelen en Jaap Stooker. 
Dit jaar zijn er twee categorieën toegevoegd en zijn twee nieuwe naamgevers van de bokalen gekozen tijdens de lotingsavond. Frans van de Steeg, vrijwilliger in hart en nieren van Goudswaardse Boys en mede initiatief nemer om SJO Korendijk op te richten en Adrie Troeleman van SHO, 55 jaar lid bij SHO en verschillende functies gehad binnen de vereniging. 

Alle voetbalverenigingen zijn nog steeds heel enthousiast over dit mooie jeugdtoernooi en kijken uit naar een sportief toernooi.

Voor meer informatie, mail naar: info@nbsvv.nl

Meer berichten