Museum Oude Raadhuis sluit definitief

Het Museum Oude Raadhuis te Oud-Beijerland sluit haar deuren voorgoed. Het Oude Raadhuis wordt verbouwd om de openbare bibliotheek te kunnen huisvesten. Het bestuur van het museum heeft met diverse partijen onderzocht of haar activiteiten op een andere wijze gepresenteerd kunnen worden. Ook de gemeente, die zitting heeft in het bestuur, was daarbij betrokken. Het is echter niet gelukt om een geschikte permanente plek te vinden. De museumorganisatie heeft besloten de eigendommen en beschikbaar gestelde materialen onder te brengen bij Museum Hoeksche Waard te Heinenoord.

Oproep voor in bruikleen gevers.
Het museum heeft materialen in bruikleen gekregen. Het bestuur van de Stichting roept een ieder op die iets aan het museum in bruikleen heeft gegeven om zich te melden als men de bruikleen wil beëindigen. Mensen kunnen zich met het bruikleenbewijs nog tot half maart melden bij
Stichting Museum Oud Raadhuis museumouderaadhuis@gmail.com
Mensen die de bruikleen willen laten overgaan naar Heinenoord hoeven niets te doen. Artikelen die niet overgaan naar Heinenoord worden eigendom van de gemeente.
 

Meer berichten