Knutselen
Knutselen (Foto: PR Landgoed de Peerdegaerdt)

Voorjaarsworkshops voor kinderen – 2019

Kom je in de voorjaarsvakantie een workshop volgen op landgoed De Peerdegaert? Dit jaar hebben ze weer vijf gave workshops. Bijvoorbeeld de populaire workshop ‘Paardentaal’ (VOL) of de nieuwe workshop ‘Plant(aardig) bakken’?

In iedere workshop laten ze je kennis maken met een ander onderdeel van De Peerdegaerdt. De workshops zijn te volgen in de voorjaarsvakantie en starten om 13:00 uur.

DE WORKSHOPS

Boerderijdag
Maak kennis met bijzondere dieren en help een dagje mee met verzorgen

maandag 25 februari 2019
13:00 – 15:30 uur

Paardentaal – VOL
Leer van een paardencoach over bijzondere kudde en hoe paarden met elkaar communiceren.

dinsdag 26 februari 2019
13:00 – 15:00 uur

Moestuindag
Samen met moestuinvrouw Agaath ga je de moestuin in. Je zaait zelf iets om mee naar huis te nemen én bouwt een vuurtje om op te warmen en broodjes te roosteren.

woensdag 27 februari 2019
13:00 – 15:30 uur

Lentestukjes maken
Vind de mooiste schatten op het landgoed (bloemen, veren, bladeren en nog veel meer) om prachtige herfststukjes van te maken.

donderdag 28 februari 2019
13:00 – 15:30 uur

Bakworkshop
Onze kok leert je hoe je heerlijke plant(aardige) koekjes bakt en versiert. Natuurlijk mag je die thuis opsmikkelen. Ook krijg je een rondleiding over het terrein.

vrijdag 1 maart 2019
13:00 – 15:30 uur

Informatie

Alle workshops vinden plaats op Landgoed de Peerdegaerdt (Kruisdijk 4b, 3291 LH, Strijen). Eventuele wijzigingen qua datum, tijd of planning zijn voorbehouden. Ook bestaat de kans dat ze de workshop moeten annuleren als er te weinig aanmeldingen zijn. Dit laten zij van te voren weten.

Deelname aan de workshop kan alleen als er van te voren een plek gereserveerd is, via beleef@depeerdegaerdt.nl. Dit omdat ze een beperkt aantal plaatsen is tijdens de workshops hebben. Vergeet bij een aanmelding niet je naam en telefoonnummer te noemen (anders kunnen zij deze helaas niet definitief maken). Deelnemen zonder aanmelding kan helaas niet.

Het dragen van waterdichte kleding en schoenen is zeker aanbevolen. Let op: als je kind niet zelfstandig naar het toilet kan, dan moet een ouder aanwezig blijven. De workshopleidster kan namelijk niet weg bij de groep. De kosten voor een ouder zijn € 5,- (inclusief drankje en fotomomenten).

Gelijk aanmelden?

Dat kan via beleef@depeerdegaerdt.nl.

Wil je meer weten? Bekijk dan de Facebook-pagina.

Op zoek naar een andere activiteit? Misschien kan je helpen bij NLdoet!

Deze activiteiten vallen onder het project ‘Beleef de Moestuin’. Dit project is mogelijk gemaakt door de financiering van de provincie Zuid-Holland.

Meer berichten