Adlicious met Laise, Jordan en Shirley
Adlicious met Laise, Jordan en Shirley (Foto: management Adlicious)

Crescendo presenteert 'Vrienden van Crescendo live'

Numansdorp/Zuid-Beijerland - Op zaterdag 30 maart vindt het inmiddels legendarische Crescendo in Concert plaats in de sporthal van Numansdorp met als thema ‘Vrienden van Crescendo Live’. Dit jaar wordt spectaculairder dan ooit, want in 2019 viert Crescendo de jubileumeditie van deze concertreeks én het 120-jarig bestaan van de vereniging. ‘Vrienden van Crescendo live’ zal een feest gaan worden met een breed scala aan artiesten die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd.

Samen met Adlicious, zangers Jaap Reesema, Ron Link, Marion Blok, Daniëlle Kool, Dennis Vingerling en Regina Smith, violiste Janne den Blaauwen en gitarist Niek Zandee gaan ze een waar feest maken van de 20e editie van Crescendo in Concert.

Natuurlijk is deze avond ook bij uitstek geschikt voor het maken van nieuwe vrienden. Drummer Joost Kroon is onlangs toegevoegd aan de line-up en zal een waardig vervanger zijn voor Lean Robbemont die, helaas niet deel kan nemen aan ‘Vrienden van Crescendo live’.

Joost Kroon maakte al op 11-jarige leeftijd zijn debuut in het professionele circuit en studeerde cum laude af aan het Rotterdams Conservatorium. Hij drumde oa. bij New Cool Collective en in de bands van oa. Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Kane. Crescendo is er trots op om Joost als vriend te verwelkomen!

‘Vrienden van Crescendo live’ belooft een mooie avond te worden waar muziek, licht en geluid samenkomen tot een wervelend geheel. Word ook vriend van Crescendo en kom deze speciale avond mee beleven. Crescendo kijkt er naar uit u daar allen te ontmoeten!

Crescendo in Concert ‘Vrienden van Crescendo live’ is op zaterdag 30 maart, in sporthal Cromstrijen, Buttervliet 3 in Numansdorp. Aanvang 20.00 uur. Kaarten á € 15,00 zijn o.a. te koop via www.crescendozb.nl, boekhandel Edel in Numansdorp en bij K. ‘t Jong, tel. 0186-662907.

Meer berichten