VVD Zuid-Holland bezoekt agrarischesector

Regio - Nederland is een fantastisch land, met een agrarische sector van hoge kwaliteit. We zijn er zelfs tweede voedselexporteur van de wereld mee geworden. Om dat zo te houden, of beter te maken dient beschermt te worden wat is opgebouwd.
 
De boeren en tuinders verdienen waardering en respect. Reden voor de VVD Zuid-Holland om regelmatig met agrariërs en ondernemers uit de landbouwsector in gesprek te gaan. 

Vrijdag 1 maart was een delegatie samen met o.a. VVD-Statenlid Mirjam Nelisse en waterschapsbestuurder Frank van Oorschot op bezoek bij tuinderij Bevelander in Achthuizen. Ook o.a. Conny Verbaas en Arnold de Man uit de Hoeksche Waard waren hierbij aanwezig. Nelisse: "Mooi om de teelt van kruiden op water in de tunnelkassen te zien. Dit is een duurzame innovatie die zorgt voor minder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. De provincie heeft hier ook een financiële bijdrage aan geleverd."
Door deze bezoeken horen de volksvertegenwoordigers uit eerste hand hoe het er in de sector aan toegaat. En dat is belangrijk, want die kennis en ervaring nemen zij mee om voor ons allemaal zaken te regelen in de Provinciale Staten en het waterschap.

Meer berichten