Missie geslaagd. (foto: pr RoosRos)
Missie geslaagd. (foto: pr RoosRos) (Foto: )

RoosRos poetst en verft tijdens NLdoet

Afgelopen vrijdag 15 maart verruilden de medewerkers van RoosRos Architecten hun bureaustoel en computer in voor een verfkwast, een snoeischaar of een poetsdoek. Drie 'eigen' projecten waren dit jaar geselecteerd voor de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet.

Bij Halte Zomervilla in Nieuw-Beijerland werd er geverfd, vloeren gelegd en voor de tuinliefhebbers kon er gesnoeid worden in de tuin van het toekomstig woon- en logeerhuis voor ernstig meervoudig beperkte kinderen. Als alles volgens plan verloopt zal Halte Zomervilla rond de zomer worden geopend. In woonzorgcentrum Cedrah in Vlaardingen konden bewoners genieten van een gezellige middag met spelletjes onder leiding van een aantal RoosRos'sers.
Naast de spelletjes waren een aantal collega's druk aan het poetsen in de winkel en ook de bezoekers rolstoelen en rollators kregen een flinke opfrisbeurt. Bij MFA Boezemsingel in Oud-Beijerland kreeg de kinderboerderij een poetsbeurt.
De plannen voor MFA De Boezemsingel omvatten een nieuw multifunctioneel centrum nabij de kinderboerderij en speeltuinvereniging de Boezemvriend, volledig gebouwd uit bestaand materiaal. 'Afval' als grondstof voor dit project. Een circulair gebouw door slim materiaalgebruik en flexibiliteit.

Een productieve middag met veel blije gezichten. Op naar de volgende NLdoet-dag!

Meer berichten