Dierenambulance heeft nieuw telefoonnummer

Dierenambulance Hoeksche Waard heeft vanaf heden een nieuw alarmnummer, namelijk: 06-10005580. Ze zijn weg bij de centrale waar hun oude nummer was (0900-1120000). 
In 2008 werd deze alarmcentrale opgericht vanuit een samenwerking van 14 dierenambulances in de regio waarbij de Hoeksche Waard zich in 2009 ook aansloot. Inmiddels is een groot gedeelte van deze dierenambulances opgegaan in de Dierenbescherming en deze heeft ook de centrale met het alarmnummer overgenomen. De Hoeksche Waard bleef zelfstandig maar wel aangesloten bij het centrale nummer.
Echter waren er regelmatig problemen met de bereikbaarheid daarom werd er besloten weer terug te gaan naar een eigen nummer.
Als u dit nummer belt komt u direct in contact met degene die dienst heeft. Er wordt niet meer doorgeschakeld.
De Dierenbescherming heeft toegezegd iedereen nog gewoon door te blijven verbinden die het oude nummer nog bellen als ze de dierenambulance nodig hebben. Tenslotte is het belangrijk dat het dier in nood vlot geholpen kan worden.

De Dierenambulance Hoeksche Waard wil meteen van de gelegenheid gebruik maken om nog een oproep te doen: ze zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers!
Lijkt het u leuk om de dieren in de Hoeksche Waard een handje te helpen? Bent u flexibel en een 'mens-en-dier'mens? Kunt u zelfstandig werken en verantwoordelijke beslissingen nemen?
Bent u minimaal 18 jaar? Dan zoeken zij u! U bent al welkom voor minimaal 1 dag in de maand. Maar vaker kan natuurlijk ook. Met én zonder rijbewijs. Vraag vrijblijvend informatie aan via: info@dierenambulancehw.nl. 

Meer berichten