Workshop NLS Klaaswaal met Eric Vloeimans

Workshop Eric Vloeimans bij NLS Klaaswaal

Speel je trompet, bugel of cornet en wil je alles uit je instrument halen wat erin zit? Blok dan zaterdag 18 mei in je agenda en meld je aan voor een workshop van misschien wel Nederlands bekendste trompettist Eric Vloeimans!

De kleurrijke, van radio en tv bekende, muzikale duizendpoot geeft vanaf 14.30 uur een workshop in het verenigingsgebouw van muziekvereniging Na Lang Streven (NLS) in Klaaswaal. Heb je hem ooit al eens horen spelen? Wil je weten hoe hij die bijzondere klanken uit zijn instrument haalt? Zoetgevooisd, of juist jazzy en wat rauw, hij kan het je allemaal vertellen.

Voor wie is de workshop?
De workshop is in principe voor trompettisten, maar speel je bugel of cornet
dan ben je ook van harte welkom. Je leert die middag je instrument nog beter kennen en het maximale eruit te halen. Ook studeer je met elkaar twee stukken in (Chorizo en Armin). 's Avonds geven Eric en zijn combo een concert - 'Fun in the Sun' - samen met NLS Klaaswaal en Wilhelmina Numansdorp. Het is de bedoeling dat jullie tijdens dit concert samen met Eric de ingestudeerde werken spelen. Kortom, kom naar deze workshop en beleef een ultieme muzikale middag en avond!

Praktische informatie en voorwaarden
De kosten voor deze workshop bedragen € 30,00. Dit is inclusief maaltijd en toegangskaart voor het concert. Leeftijd is niet belangrijk. B-diploma of vergelijkbaar niveau is wel een pre.

Het concert begint om 20.00 uur en vindt plaats in sportzaal 'De Bongerd', Klaverbladstraat 3 in Klaaswaal (naast het NLS-gebouw). Toegangskaarten voor dit concert à € 12,50 zijn te reserveren via info@nlsklaaswaal.nl of telefonisch 0186 - 57 19 24.

Meer informatie, aanmelden of kaarten reserveren?
Wil je meer informatie, je aanmelden of kaarten voor het concert reserveren? Stuur een e-mail naar info@nlsklaaswaal.nl of bel 0186-571924. Het aantal deelnemers is beperkt. Meld je dus zo snel mogelijk aan, want vol = vol.
Kijk ook op www.nlsklaaswaal.nl.

Meer berichten