Nieuwe avonturen beleven tijdens de voorjaarsvakantie bij Kibeo

De meivakantie is in aantocht, dat betekent bij Kibeo de VakantiemiX; het vakantieprogramma op de BSO-vestigingen. Ook deze vakantie heeft Kibeo elke dag een verrassend programma voor je kind en zijn of haar vriendjes. Dat belooft weer een gave en actieve vakantie vol nieuwe avonturen te worden!

Elke dag een leuke dag
Tijdens de VakantiemiX is er genoeg te doen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Van gezonde lekkernijen maken tot dromenvangers knutselen en van grappige selfies maken tot voetballen met vriendjes; je kind beleeft een heleboel!

Sportspektakel op dinsdag 23 april en donderdag 2 mei
Bij de Sport-BSO Hoeksche Waard in Mijnsheerenland kunnen kinderen vanaf 6 jaar na schooltijd heerlijk sporten en spelen op het terrein van Hockeyclub Hoeksche Waard. Ook tijdens schoolvakanties is deze sportieve BSO geopend. In de meivakantie doen ze er nog een schepje bovenop met een sportspektakel speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar.

Op dinsdag 23 april en donderdag 2 mei maken ze er op de Sport-BSO Hoeksche Waard een groot sportspektakel van. ’s Ochtends gaan we aan de slag met de leukste sporten en spellen. Je kind kiest zelf! De kinderen kunnen bijvoorbeeld klimmen en klauteren op een speciaal parcours. Slecht weer? Dan organiseert men binnen een gaaf programma.

Samen struinen door de natuur
De Wiedewei-vestigingen, de groene BSO binnen Kibeo, hebben een eigen programma, de Groenmix. Een hele vakantie samen met vriendjes struinen, zoeken, voelen, kijken, klimmen en ontdekken in de natuur. Wat we hier vinden, is iedere keer weer een verrassing. Met stokken maken met gave zwaarden en met bladeren knutselen we mini-schilderijtjes.

Ook kinderen die gewoonlijk niet naar de BSO komen, zijn welkom om mee te spelen tijdens de VakantiemiX. Benieuwd geworden naar alle activiteiten? Het complete programma vind je op kibeo.nl.
 

Meer berichten