Blije Beijerlanders Bingo voor het goede doel

Oud-Beijerland - Roparunteam de Blije Beijerlanders organiseert zondagmiddag 14 april de 3e en laatste Gooische Bingo van dit jaar bij El Flaco in Oud-Beijerland. Ze willen hiermee geld inzamelen voor Stichting Roparun. En er zijn nog kaartjes te krijgen! Voor kaartjes kunt u een mail sturen naar: teamblijebeijerlanders@gmail.com of een berichtje sturen via de facebookpagina van het team.

Het team bestaat uit 25 vrouwen die voor de tweede keer dit jaar meedoen aan de Roparun en hiermee zoveel mogelijk geld willen inzamelen voor mensen met kanker. Het motto van Stichting Roparun is: 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Ieder teamlid heeft zo haar eigen reden om mee te doen aan deze estafette van Parijs naar Rotterdam want helaas heeft bijna iedereen weleens te maken gehad  met deze ziekte in zijn of haar omgeving.

Voor deze bingo hebben veel winkeliers en bedrijven in de Hoeksche Waard, maar ook daar buiten, weer mooie prijzen gesponsord. Een kaartje kost € 20,00 per persoon en de gehele opbrengst gaat naar de Roparun. Een leuke, gezellige middag, mooie prijzen en u steunt een goed doel! Een donatie geven kan natuurlijk ook, kijk dan op https://donaties.roparun.nl/doneren?team=641

Meer berichten