Meiden MB1 en MB2 volleybalvereniging DVO kampioen !

Jonge meiden zetten DVO in de schijnwerpers

Oud-Beijerland - Het was zaterdag 13 april feest bij volleybalvereniging DVO uit Oud-Beijerland. De B1 en B2 (14-15 jaar) bij de meiden werden namelijk gehuldigd voor het behaalde kampioenschap in respectievelijk de hoofd- en 1e klasse. Uit handen van bestuurslid Edwin de Lange ontvingen spelers en coach hun medaille(s) en mochten de aanvoerders, Daniëlle Dorrestijn en Manouk Bijl, de kampioenschapsschaal in ontvangst nemen.
Na deze plichtplegingen, werd er in de thuisbasis, sporthal 't Paradijs, voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijden, een feestje gevierd door alle betrokken, waarbij alle speelsters flink in het zonnetje werden gezet.

De speelsters, die tweemaal per week gezamenlijk trainen en waarvan het merendeel inmiddels ook bij seniorenteams meetraint, zetten met het behalen van de kampioenschappen een mooie kroon op een sterk en succesvol seizoen. Met deze talenten, waarvan de meesten zelfs nog tot de C-jeugd behoren, ziet de toekomst voor DVO er bovendien rooskleurig uit.
De komende weken mag iedereen nog even met volle teugen nagenieten van de prachtige kampioenschappen, waarna alle ogen alweer gericht zullen worden op het nieuwe seizoen, dat in september begint. Alle meiden gaan dan proberen om het succes van dit seizoen minimaal te evenaren.

Meer berichten