Allemaal kampioenen bij Apollo !!

Numansdorp - Vrijdag 12 april speelde Dames 1 thuis tegen de nummer drie Hou Stand. Vanaf begin maart stonden nog 5 spannende wedstrijden op het programma. De punten behouden was zeer noodzakelijk om de directe concurrent Bernisse D1 van het lijf te houden. Zowel Apollo als Bernisse lieten hier en daar een puntje liggen dus alles kwam neer op de laatste wedstrijd van het seizoen. Een 3-1 overwinning tegen Hou Stand was de opdracht om zeker te zijn van de 1e plaats.

De spanning was te voelen bij de dames van Apollo. Er werd hard gevochten voor elk punt. Alleen set twee leverde de nodige spanning op, maar de achterstand werd omgebogen tot setwinst. (25-23). De andere drie sets werden met ruime cijfers gewonnen (25-14, 25-14, 25-11). Zo bleven de 5 punten en het kampioenschap in Numansdorp.

De Apollo Dames promoveren hierdoor naar 1e klasse en schrijven hiermee geschiedenis.

Bij Apollo waren er nog meer kampioenen, zo werd CMV 5.1 meisjes kampioen in de laatste wedstrijd in Alblasserdam.

Meisjes C1 speelde zaterdag thuis tegen Volley Voorne. Ze konden kampioen worden. De meisjes hadden aan een setwinst genoeg. Ze verloren de eerste twee sets met ruime cijfers. In de derde set konden ze goed bij blijven, maar verloren net. Dus was er nog een kans over en dit werd echt een super spannende set. De supporters op de volle tribune schreeuwden en trommelden de meiden naar de setwinst en zo werden ze kampioen.

Jongens B1 Vocon en JC2 Vocon zijn dit weekend ook gehuldigd voor het behaalde kampioenschap. Vocon is de samenwerking tussen Apollo en DVO van de jeugdteams.

De heren van Apollo hebben de vierde plaats vast gehouden en dit is een heel mooi resultaat als debutant in de eerste klasse.

Meer berichten