Volleybal “De Drieslag HS1” kampioen op laatste speeldag

Nieuw-Beijerland - Volleybal "De Drieslag HS1" kampioen op de laatste speeldag. 

Het hele seizoen stonden de mannen van de volleybal vereniging "De Drieslag" niet op de eerste plaats maar op de laatste speeldag hebben de mannen uit Nieuw-Beijerland met een 0-4 overwinning op Move4U het kampioenschap veilig gesteld.

Het was niet de bedoeling om kampioen te worden want Erasmus Volley HS3 had het in eigen hand maar op de laatste speeldag won het team Erasmus Volley HS3 maar met 2-3 van Astrea HS1.

Door deze uitslag was het opeens mogelijk om toch nog kampioen te worden.

Omdat de wedstrijd 5 kwartier later begon en er een directe lijn met iemand van het team van Astrea was, wisten de spelers tijdens de eigen wedstrijd dat ze 2-3 hadden verloren.

Op dat moment begon het rekenen want bij winst met 0-4 zouden zowel Erasmus Volley HS3 als De Drieslag HS1 na 18 wedstrijden samen op 69 punten uitkomen.

Na het laatste fluitsignaal vertelde het publiek (Erasmus Volley publiek dat "De Drieslag" kampioen was geworden. Beide teams hadden 56 sets gewonnen maar "De Drieslag" had er maar 19 verloren terwijl Erasmus Volley HS3 er 21 hadden verloren.

Het kampioenschap wordt met de hele vereniging later nog een keer gevierd. Dan hoopt men ook de schaal en de medailles in ontvangst te kunnen nemen. 

Meer berichten