(foto: John Groenendijk)

Pasen in Puttershoek

Puttershoek - Zaterdag 20 april is Winkelcentrum Puttershoek weer op zijn Paasbest. Tussen 11.00 en 15.00 uur staat de gele Paaskar met paashazen in het winkelcentrum. De paashazen schminken vrolijke gezichten, maken ballonfiguren en gaan graag met je kids op de foto. Net als bij paaseieren zoeken, moet je misschien wel even speuren waar ze precies in het winkelcentrum staan met hun vrolijke gele paaskar. Want ze springen van vrolijkheid en voor je het weet, staan ze weer op een ander plekje!

Alle kids kunnen tussen 09.30 en 16.30 uur gezellig komen knutselen voor Pasen in de winkel van Twee Ons Geluk (niet allemaal tegelijk ;-)

De fotograaf pendelt tussen de Paaskar en Twee Ons Geluk om mooie foto's te maken voor op Facebook. Hij maakt met veel plezier een mooie foto van jouw kind(eren).

En natuurlijk shop je die zaterdag in Winkelcentrum Puttershoek de lekkerste dingen voor een Paasontbijt of brunch, de mooiste kleding en schoenen om er op je Paasbest uit te zien en gezellige accessoires en bloemen om je huis helemaal in Paassferen te brengen. Dus... tot zaterdag?

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden