Foto: BIANCA DE BIE

Buitensluisdag met glitter, glamour én blije gezichten

Buitensluis voor elkaar dag een groot succes

'We mogen blij zijn met bedrijven als Bogaerds Architecten, die invulling geven aan een inclusieve samenleving'. Met deze warme woorden opende wethouder Joanne Blaak een door Bogaerds Architecten, Alerimus en gemeente Hoeksche Waard georganiseerde middag voor ouderen, dinsdag 16 april. Of we nu arm zijn of rijk, een marathon kunnen lopen of het bushokje net halen, dik of dun, we zijn allemaal even belangrijk en verdienen allemaal aandacht.

'We werken al decennialang voor opdrachtgevers in de zorg, waaronder Alerimus. Bij ontwerpen van gebouwen staan de mensen centraal. Juist daarom is het zo mooi om met de gemeente Hoeksche Waard en Alerimus deze middag te kunnen organiseren', aldus Gert Vollaard, directeur bij Bogaerds Architecten. Dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers, de medewerking van de sporthal en cateraar Time Out hebben we groots uit kunnen pakken en willen we onze ouderen een fantastische dag bezorgen.

Ruim 100 ouderen werden vervoerd in limousines, luxe wagens en bussen naar de sporthal in Numansdorp die voor deze gelegenheid was omgetoverd naar een Glitter Glamour uitstraling. De rode loper was uitgerold en de ouderen werden gastvrij ontvangen en op de foto gezet. De bingo werd spetterend gepresenteerd door Jet, die vele ouderen kon verblijden met mooie prijzen, gesponsord door lokale bedrijven.
De middag werd feestelijk afgesloten met een optreden van Dave van der Wal en de zusjes van Wanrooij. Niemand is met lege handen naar huis gegaan en de vele blije gezichten spraken boekdelen.

(tekst: Chris van Stam, foto: Bianca de Bie)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden