Keuchenius in de Gouden Eeuw

Keuchenius in de Gouden Eeuw

Oud-Beijerland - De afgelopen drie weken hebben een deel van de lessen op basisschool De Keuchenius in het teken gestaan van de Gouden eeuw. Alle groepen hebben een aspect van de Gouden Eeuw uitgewerkt: van huizenbouw tot uitvindingen en van de VOC tot kunst - de leerlingen hebben vele aspecten binnen dit thema uitgediept.

Op de projectavond is de school veranderd in de tijd van de Gouden Eeuw. Zo beleefden alle kinderen, ouders, opa's en oma's en andere bezoekers wat de kinderen hadden geleerd.

Op de Keuchenius wordt onderwijs vormgegeven volgens 'Meervoudige Intelligenties'. Iedereen is anders knap. Als leerkrachten vinden we het belangrijk om kinderen de ruimte te geven om op verschillende en afwisselende manieren te leren.
De 8 intelligenties, die allemaal in alle groepen tijdens de lessen aan bod zijn geweest zijn Taalknap, Rekenknap, Visueel/ruimtelijk knap, Muzikaal/ritmisch knap, Lichamelijk/kinesthetisch knap, Natuurknap, Interpersoonlijk knap en Intrapersoonlijk knap. Zo ontstond een rijke leerervaring!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden