Foto: Andre van de Graaf

Presentatieconcert Chr. Hoekschewaards Mannenkoor

Het Christelijk Hoekschewaards Mannenkoor is er helemaal klaar voor en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Zaterdag 18 mei laat het gerenommeerde mannenkoor zich voor het eerst horen in een Presentatieconcert onder leiding van de nieuwe dirigent Lennert Knops. Voor het eerst dus zónder Adri Poortvliet die het koor 25 jaar leidde maar per 1 januari afzwaaide. Het koor hoopt op veel belangstelling en hoopt vooral ook dat aspirant-leden dit concert komen bezoeken om daarna te besluiten lid te worden.

De sfeer in het koor is goed. Er zijn zo'n tien zangers bij gekomen, waaronder vijf bassen. Daarmee is er een goed evenwicht in de vier stemgroepen (bestaande uit eerste tenor, tweede tenor, bariton, bas).
Behalve het voorjaarsconcert staan in het najaar nog een concert in de Breepleinkerk in Rotterdam-zuid op het programma en in december een kerstconcert in de Ned. Herv. kerk van 's-Gravendeel.

Aan het presentatieconcert van Lennert Knops, op zaterdag 18 mei in de Eendrachtskerk in Zuid-Beijerland werken behalve het Chr. Hoekschewaards Mannenkoor mee Minne Veldman op het orgel, Johan Bredewout op piano, harpiste Maria Knops, violiste Chloë Elsenaar en Anja van der Maten op hobo. Het concert begint om 19.30 uur, maar de kerk is al open vanaf 19.00 uur. Toegangskaarten à € 10,00 zijn telefonisch te bestellen via het nummer 078-6733345 of bij de kerk op de avond van het concert.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden