kunstrijdster Britt Harmsen in ijsshow Urban Dynamics
kunstrijdster Britt Harmsen in ijsshow Urban Dynamics (Foto: Omar Arvelo)

IJsshow Urban Dynamics op 26 mei in Dordrecht

Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) viert dit jaar het 40-jarig jubileum en doet dit met een wervelende ijsshow op de Dordtse Sportboulevard.

De kunstrijders nemen u zondag 26 mei mee naar Urban Dynamics waarin drie studenten het leven in de bruisende evenementen stad Dordrecht gaan ontdekken. De ijshal wordt voor deze show omgetoverd tot een ijstheater.

In de ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, u een onvergetelijke middag bezorgen.
Toppers uit de grote wedstrijdgroep met o.a. regerend Nederlands Kampioene bij de Senioren Niki Wories en Nederlands Kampioen Didier Dijkstra alsmede de rijdsters uit de Hoeksche Waard waaronder Sacha v.d. Beek, Josefine Boer en Britt Harmsen zullen in verschillende acts hun belevenissen in Urban Dynamics laten zien.
Deze getalenteerde schaatsers zullen u overtuigend showen waarom zij tot de top van Nederland behoren. Carwash op het ijs en het spetterende nummer Burlesque in het theater wordt sensationeel. Met medewerking van het Dordtse Festival Big Rivers zullen de kunstrijders zelfs on ice dit festival bezoeken. IJskoud zal het niet zijn in de ijshal tijdens de acts die worden omlijst met de muziek van Dordtenaar Nielson en vele anderen.
Dat is zeker niet alles. Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de beginnende en recreatieve schaats(t)ers u meenemen naar het stadsleven en bezoeken o.a. de Dordtse markt, de bakker, kapper en het Italiaanse restaurant.
Eén ding is zeker, het wordt een spektakel dóór en vóór jong en oud!!
De aanvang van de shows is om 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht.

Toegangskaarten voor de tribune € 12,50 en tribune op het ijs € 15,00/€ 20,00 incl. een pauze arrangement zijn verkrijgbaar bij Karin’s Schaatssport, Reeweg Oost 264 in Dordrecht en bij de kassa van Optisport in de hal van de Sportboulevard.
Online zijn de kaarten verkrijgbaar op www.karinsschaatssport.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op de verenigingswebsite www.ddd-kunstrijden.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden