50 dienstjaren voor Aad van Oudheusden

50 dienstjaren voor Aad van Oudheusden

Zondag 12 mei was het precies 50 jaar geleden dat Aad van Oudheusden in dienst kwam bij HW werkt!, dat in die tijd nog de sociale werkvoorziening heette. Burgemeester Govert Veldhuijzen bracht deze loyale collega een verrassingsbezoek en reikte hem een oorkonde uit vanwege dit bijzondere jubileum.

Aad van Oudheusden ging na zijn schooltijd op 16-jarige leeftijd werken. Hij trad op 12 mei 1969 in dienst bij de sociale werkplaats Hoeksche Waard. Daar werkte hij eerst op de montage- en verpakkingsafdeling. Vervolgens ging hij aan de slag op de metaalafdeling. Hij haalde hier de certificaten voor lassen.

Sinds 2001 werkt Van Oudheusden bij de groenvoorziening. Hij is hier goed en uitgebreid in getraind en haalde onder andere diploma's voor snoei- en plantenkennis, veilig werken langs de weg, werken met de bosmaaier en verkeersveiligheidstrainingen.

Volgens zijn directe collega's is de heer Van Oudheusden altijd vrolijk, vriendelijk, positief en zeer loyaal. In de afgelopen 20 jaar heeft hij zich geen dag ziek gemeld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden