Eén van de schilderijen van Wim van Antwerpen die te zien zijn tijdens de expositie.
Eén van de schilderijen van Wim van Antwerpen die te zien zijn tijdens de expositie.

Expositie Wim van Antwerpen en Wim Paul

Strijen - Van 1 juni t/m 31 augustus exposeren Wim van Antwerpen en Wim Paul in het  Oudheidkundig Museum in Strijen, aan de Kerkstraat 47, tel. 078 -6744520 (parkeren op de parkeerplaats bij de grote kerk)

Openingstijden: vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Wim van Antwerpen uit 's Gravendeel
volgde een opleiding bij Famous Artist School , 20 x werden zijn exposities geopend door bekende Nederlanders, o.a. Frank Masmeijer, Sandra Reemer, Wieteke van Dort 2x Jon van Eerd , Albert West ,2x, Corry Konings 2x, Joke Bruijs 2x ,Gerard Cox , Wik Jongsma ,Sacha Gaus, Hans Otjes en ex wereldkampioen Judo Edith Bosch.

Van Antwerpen verkocht portretten van honden aan o.a. André van Duin en John Kraaykamp senior.

In 1996 verscheen hij 3 x op TV, waarvan 2x als Hondentekenaar bij Veronica en 1 x een figuranten rolletje in GTST. Wim exposeert o.a. met portretten van Honden, Paarden ,Vossen, Dieren uit het wild, Indianen, en o.m. portretten van Elvis, Rob de Nijs en Marilyn Monroe. Dit wordt zijn 85ste expositie.

Wim Paul, uit 's Gravendeel

exposeert met vrije creaties ruimtelijke figuren en Dieren. technisch tekenaar van beroep ,studeerde aan de Volksuniversiteit om zijn creativiteit kwijt te kunnen, eerst tekenen en schilderen ,om de technieken en materialen onder de knie te krijgen daarna modelbouw om meer ruimtelijk te kunnen werken. Bij zijn werk als designer had hij met strenge wetten en voorschriften te maken.

Momenteel maakt hij vrije creaties van meestal Dieren, ruimtelijke figuren opgebouwd uit vlakke onderdelen de voorbeelden uit de natuur zijn onuitputtelijk, al met al een boeiend geheel.

Wim gebruikt meestal populierenmultiplex in verschillende diktes, en gebruikt voor de afwerking acrylverf en vernis. Dit wordt zijn tweede expositie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden