DancingWise naar finale Shall we dance

OUD-BEIJERLAND - Dit jaar is eigenaresse en docente Ingeborg van Weissenbruch van dansschool DancingWise een selectiegroep gestart om haar leerlingen meer uitdaging te bieden. 

De selectiegroep Alternate Perception (bestaande uit meiden in de leeftijdscategorie van 12-17 jaar) heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan de danswedstrijd Shell We Dance Event. In deze wedstrijd nemen teams uit Nederland en België het tegen elkaar op in verschillende theaters door het hele land. De groep meiden van dit wedstrijdteam uit Oud-Beijerland deden maar liefst drie keer mee en gingen niet met lege handen naar huis!
Hun eerste wedstrijd in Vlaardingen behaalden zij een mooie 3e plaats, op de tweede wedstrijd in Vught waren de meiden de beste van hun categorie en scoorden genoeg punten voor de 1e plaats. De derde wedstrijd, wederom in Vlaardingen, werd het team 2e.
Door het aantal punten dat zij in totaal scoorden kreeg de groep vorige week maandag te horen dat zij een plek in de finale bemachtigd hebben, die op 26 mei in Wageningen zal plaatsvinden. 

Samen met hun choreograaf Ingeborg en coach Desiree Lips gaan de meiden keihard aan de slag om ook tijdens deze laatste wedstrijd, de finale, te schitteren en de sterren van de hemel te dansen!

Hou je van dansen en wil je jouw talent voor dans ook ontdekken?
Bij dansschool DancingWise kan iedereen vanaf 7 jaar tot 50+ danslessen volgen, talentontwikkeling, toegankelijkheid en vooral veel plezier staan voorop. DancingWise is van plan binnenkort het aanbod in dansstijlen uit te breiden en een nieuw selectie/wedstrijdteam te starten.
Neem voor meer informatie een kijkje op de website en/of facebookpagina!


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden