De Wegwijzer en De Vliet winnen Bankbattle

Winnaars BankBattle 2019 bekend

Op woensdag 15 mei gingen 46 klassen van 39 verschillende basisscholen uit de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee, verdeeld over vier groepen, met elkaar de strijd aan tijdens de BankBattle. De BankBattle is een digitale kennisquiz die tactiek, strategie en goed samenspel vereist en door de Rabobank wordt aangeboden. Welke vier teams wisten dit jaar als eerst de kluiscode te kraken?

Vanaf 9.00 uur startte woensdag de BankBattle. Alle klassen voerden in de ochtend de praktijkopdrachten van de spannende quiz uit. De groep die als snelste de eindopdracht af had en de juiste code in de digitale BankBattle kluis wist in te voeren, mag zich nu BankBattlewinnaar noemen.

In de Hoeksche Waard zijn dit geworden: basisschool De Wegwijzer uit Piershil en basisschool De Vliet uit Klaaswaal. Op Goeree-Overflakkee zijn de winnaars: basisschool De Bron uit Oude-Tonge en bassischool Groen van Prinsterer uit Middelharnis.

De winnaars van de BankBattle ontvingen vrijdag 17 mei een heerlijke taart van de Rabobank. Bovendien kregen zij allemaal een powerbank cadeau van twee Rabobankmedewerkers, die de klas persoonlijk kwamen feliciteren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden