Kunst en Boekenmarkt Oud Beijerland zaterdag 1 juni

Oud-Beijerland - De Kunst en boekenmarkt van Oud Beijerland wordt gehouden op zaterdag 1 juni. Deze markt wordt aangeboden aan alle bewoners en passanten van Oud Beijerland en omgeving. Uit heel Nederland komen kunstenaars en boekverkopers naar deze markt.

De Kunst- en boekenmarkt is zaterdag 1 juni op de beide Voorstraten van 10-17 uur. 

Wat kunt U zoal verwachten op deze Kunstmarkt ?? Schilderijen in alle kleuren en maten, Abstract , Modern, Traditioneel, maar ook zwart/wit, Pentekeningen, Sieraden van Goud, Zilver en Titanium, ook Keramiek in alle vormen en maten, Textiele werkvorming en Marmeren en Bronzen beelden zullen niet ontbreken.
De kunstenaars staan zelf bij hun kraam en gaan graag met de bezoeker in gesprek over waarom en hoe ze het kunstwerk hebben gemaakt. Op het terras mag U gerust even een kopje koffie of wat sterkers nuttigen, musea en de galerieën zijn die dag ook open. Een bezoek waard. De Kunstmarkt is gratis te bezoeken en ook het parkeren in het centrum is bijna overal gratis.

De boekhandelaren laten hun mooiste boeken zien. Wat brengen ze mee ?

Plaatjes albums van bv. Verkade ,Hille, Judaïca, ook zullen de strips ruim aanwezig zijn; Kuifjes, Kapitein Rob, Suske en Wiske, Dick Bos, Donald Duck en vele andere strips. Romans, Reisgidsen Detectives, Kookboeken (nieuwe en tweedehandse), Literatuur, Tuinboeken, Kinderboeken en nog veel meer. Gratis parkeren op loopafstand.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden