E Waste race Eben-Haezerschool Oud-Beijerland

Oud-Beijerland - Iedereen kent het wel, je hebt nog wat oude elektronica rondslingeren. Een oud telefoontje, kapotte dvd-speler of computer bijvoorbeeld. Toch schiet het er iedere keer weer bij in om deze elektronische apparaten, ook wel e-waste genoemd, weg te brengen.

De komende weken vindt de E-waste race plaats in de Hoeksche Waard. Tijdens deze race verzamelen kinderen uit groep 8 van verschillende scholen dit afval. Ook de Eben-Haëzerschool uit Oud-Beijerland doet mee. De kinderen zamelen oude of kapotte elektronische apparaten in van familie, vrienden en mensen in hun buurt. Deze apparaten leveren punten op en moeten in een Kliko passen die bij hen op school staat.

Heeft u nog E-waste en wilt u hen helpen? De spullen kunnen op de school worden afgeleverd. Ook kan het aangemeld worden op www.ewasterace.nl, volg de stappen en kies tijdens het aanmelden van uw elektronica natuurlijk voor de Eben-Haëzerschool! Het mes snijdt dan aan 3 kanten: u kunt op een duurzame manier uw spullen kwijt, het is goed voor het milieu en de kinderen kunnen er een schoolreis mee verdienen!

Helpt u mee? Inleveren kan tot en met 4 juni.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden