Kunst- en Cultuurveiling voor de Roparun

Oud-Beijerland - Op zondagmiddag 26 mei wordt er door Roparun Runningteam 222 en de Verbeeldingsfabriek een Kunst- en Cultuurveiling t.b.v. de Roparun georganiseerd. Het wordt een feestelijke middag van 13.00-17.00 uur. Dus schrijf vooral de datum in de agenda.

Het evenement komt tot stand in fijne samenwerking met Naomi Lubeek en Mariëlle Ouschan  van het Runningteam 222.  De werkgroep bestaat verder uit Houman Esmailnia, Annette Göbel en Monika VvariazZ  - samen vormen zij de Verbeeldingsfabriek en hebben hun atelier ook in de PopUp Ateliers. Er is veel voorbereidend werk verzet en de werkgroepleden verwachten, dat het een goed bezocht evenement gaat worden en hopen op een mooie opbrengst voor de Roparun, een bijzonder goed doel.

Er zijn al heel wat kunstwerken gedoneerd door kunstenaars die hun atelier hebben binnen de PopUp Ateliers, maar ook uit de hele gemeente Hoeksche Waard en zelfs uit Rotterdam en Goeree Overflakkee. Er zijn mooie, leuke en interessante kavels.  Er is diversiteit in het aanbod, zodat de liefhebber kan rekenen op werken in diverse disciplines, zoals keramiek, litho, textielwerk, schilderijen, tekeningen, glaswerk,  etc.  Natuurlijk kunnen kunstenaars die nog willen doneren voor de Roparun, contact opnemen via mail: monika@vvariazz.nl of telefoon 06-24452281.

Ook winkeliers doen enthousiast mee en er zijn ook sponsors. Die kunnen zich nog aanmelden om mee te werken aan een recordopbrengst voor de Roparun.

Verder staat de Kunstbus er deze middag en biedt activiteiten voor een donatie in de Roparun pot. Het programma van dit evenement wordt nog nader bekend gemaakt, maar wel staat vast dat wethouder Paul Bogaard de veiling om 15.00 uur gaat openen door het eerste kavel te veilen.

Het evenement vindt plaats in de PopUp Ateliers, Vierwiekenplein 101A, 3262 AP Oud-Beijerland en duurt van 13.00-17.00 uur. Het wordt een leuke, interessante en gezellige middag die je niet wilt missen.

Voor meer informatie over de Roparun: ww.roparun.nl en

het Roparun Runningteam 222 naar www.runningteam-222.nl. En tenslotte

de Verbeeldingsfabriek https://www.facebook.com/De-Verbeeldingsfabriek-1655798738060410/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden